Wie zijn wij

 Karin Bosma

Zij studeerde Geestelijke Gezondheidskunde en Psychologie aan de Universiteit van Maastricht. Vervolgens deed zij de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG en de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGcT. Zij is tevens geregistreerd eerstelijns psycholoog NIP, EMDR-therapeut, supervisor VGcT en leertherapeut.

Karin werkt inmiddels ruim 18 jaar in zowel de eerste als tweede lijns zorg en heeft als zodaning ruime ervaring met zowel de diagnostiek als de behandeling van volwassenen en adolescenten met psychische problemen.

Karin Bosma
Arianne Silvertand
Zij studeerde Ontwikkelingspsychologie en Orthopedagiek aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Vervolgens deed zij de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG. Op dit moment is zij in de afrondende fase van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGcT. Tenslotte is zij speltherapeute.

Arianne werkt ruim 15 jaar in de 2e lijns zorg en het orthopedagogische onderwijs. Als zodaning heeft zij ruime ervaring met zowel de diagnostiek als de behandeling van kinderen en adolescenten met psychische problemen.

arianne2
Suzanne Tummers

Na het behalen van haar VWO diploma studeerde zij Geestelijke Gezondheidskunde gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht (2000-2004). Vervolgens heeft zij de cursus directieve klachtgerichte behandeling gevolgd en in 2011 de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog BIG. Tevens is zij EMDR-therapeut. Zij heeft gewerkt als sociotherapeut in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel, daarna binnen de kinderen en jeugdpoli van Mondriaan Zorggroep en de laatste jaren in de eerste lijn.

suus 
Conny Hoogeveen

Studeerde haptonomie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen.

Zij werkt in haar eigen praktijk voor haptonomie en specialiseerde zich in de wetenschap van de affectiviteit, het gevoelsleven.

Binnen orthoventief draagt zij vooral haar steentje bij in het kader van teambuilding en persoonlijke coaching.

 conny

Rob Corstjens
Studeerde aan de Pedagogische Academie, de Open Universiteit Heerlen, deed de post-HBO opleiding tot gedragsspecialist en werkt inmiddels 20 jaar in het orthopedagogische onderwijs. Na een aantal jaren voor de klas is hij toegetreden tot het zorgteam en werkt hij als zorgcoördinator binnen het orthopedagigisch onderwijs.

Daarnaast is hij de drijvende kracht achter het web-based Leerling Volg Systeem voor het orthopedagogische onderwijs, "SchoolDataBeheer" en een digitale applicatie om alles rondom zorg en aanbvragen van arrangementen te automatiseren m.b.t. samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs.

Tenslotte bekwaamde hij zich verder in de effectieve toepassing van handelingsgericht werken binnen het speciaal onderwijs en het reguliere voortgezet onderwijs, "LAVS".

 rob4