Links

Pyschologenpraktijk 'De Mijnstreek'

Eerstelijns psychologenpraktijk voor gezondheidszorgpsychologie, cognitieve gedragstherapie en arbeidshulpverlening. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Kerkrade.

 

In2Mind Coaching en persoonlijke ontwikkeling
Praktijk, gespecialiseerd in ontwikkelingsvraagstukken, coaching vanuit een professionele, therapeutisch onderbouwde basis. Naast individuele trajecten worden eveneens trainingen MBCT (mindfulness) en groepspsychotherapie gegeven. Wij denken hiermee tegemoet te komen aan de steeds groter wordende behoefte van de mens om zelf te kiezen voor kleinschalige, persoonlijke begeleiding, buiten de regelgeving en forse inmenging van overheid/zorgverzekeraar in deze. Niet de klacht, maar kracht van het individu staat centraal: waar wil ik naartoe in plaats van: wat wil ik niet meer/waar wil ik vandaan.

 

Coach en therapie

Coach en haptotherapeut Conny Hoogeveen. Het is mijn expertise om jou inzicht te geven in jouw overlevingspatronen.  Je kunt deze inzichten lijfelijk ervaren. ik maak gebruik van haptonomische fenomenen systemische opstellingen en voice dialogue.